
Sanatçımız Dünya turunda ve Gördüklerini Tuval Olarak Kullandığı Kağıt Kahve Bardağına Yansıtıyor
Berk Armağan daha 22 yaşında ,kendi kendine resim yapmayı öğrenmiş bir sanatçı ve aynı zamanda Türkiye den bir Gezgin , Kim tuval olarak orta boy kağıt kahve bardaklarını kullanır?
Berk ne çizeceğine genelde ziyaret edeceği yerlere gitmeden önce karar veriyor, ama bazen esin kaynağı sokaklar ve binalar oluyor,
Berk boş kağıt bardakları yanında taşıyor ve çalışmalarını genelde yoldayken yapıyor,
Sırt çantalı bir gezgin olarak zamanını önemli bir kısmını otostop çekerek ve kamp yaparak geçiriyor,çalışmalarını kısıtlı bir zamandan ve zor koşullar altında yapıyor ve tuval kullandığı materyellerin yaşadığı deneyimin önemli bir parçası olduğuna inanıyor.
Berk sanat çalışmalarının bir kısmını seyahat ederken tanıştığı diğer gezginlere satıyor bir kısmını ise Türkiye deki sokak kedi ve köpeklerine yiyecek ve barınak sağlamak için sosyal sorumluluk projesinde kullanıyor.
Çalışmaları ve seyahatleri için kendisine iyi yolculuklar ve başarılar diliyoruz.
More info: Instagram
#1 Paris, Eiffel Tower
#2 Cologne, Cologne Cathedral
#3 Amsterdam, Netherlands
#4 Pisa, Leaning Tower Of Pisa
#5 Hundertwasserhaus, Vienna
#6 Amsterdam, Portrait Of Van Gogh
#7 Prague, John Lennon Portrait
#8 Coliseum, Rome
#9 Mona Lisa, Louvre, Paris
#10 Dresden, Kunsthofpassage